Terug naar overzicht

Ontdek jouw perfecte rol bij vandersnoek

Deel dit nieuwsbericht:

Bij vandersnoek streven we naar vakmanschap en duurzaamheid in elk project. Onze groeiende portfolio vraagt om getalenteerde en gedreven nieuwe collega’s die samen met ons willen bouwen aan een betere toekomst. We zijn trots op onze bijdrage aan de verduurzaming en verbetering van de leefomgeving en zoeken nieuwe collega’s die onze passie delen. Bij vandersnoek krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en te werken in een dynamische, ondersteunende omgeving. Ontdek onze functies en zie welke perfecte rol bij jou past.

Functies bij vandersnoek

Bij vandersnoek hebben we diverse functies die bijdragen aan onze missie om duurzame projecten te realiseren voor tevreden opdrachtgevers en bewoners. We zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde en gedreven professionals die willen bijdragen aan onze groeiende succesverhalen. Hieronder vind je enkele van onze openstaande vacatures, zodat je een goed beeld krijgt van de perfecte rol en impact die jij bij ons kunt hebben.

Projectleider planmatig onderhoud

Als Projectleider Planmatig Onderhoud ben je eindverantwoordelijk vanaf het moment van opdracht tot aan de oplevering van een project. Je werkt nauw samen met de planvormer en werkvoorbereider om ervoor te zorgen dat de projecten soepel verlopen. Jij bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en bewaakt de planning, kwaliteit en het budget voor jouw projecten. Daarnaast bepaal je in overleg met de planvormer het bouwproces, de overlastbeperkende maatregelen en houd jij continue de kwaliteit van het project in de gaten.

Jij bent de spil in het projectteam en zorgt ervoor dat alle benodigde informatie beschikbaar is voor het uitvoeringsteam. Leidinggeven aan werkvoorbereiders, teamleiders en uitvoerders is een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket. Bovendien schep je de randvoorwaarden voor het succesvol functioneren van de teamleiders en uitvoerders na de overdracht.

De voortgang, veiligheid, gezondheid, kwaliteit, tijd- en kostenbesteding van de projecten vallen onder jouw bewaking. Bij afwijkingen neem je maatregelen om deze aspecten te beheersen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de oplevering van het uitgevoerde onderhoud, waarbij je zorgt dat dit voldoet aan de kwaliteitseisen van de opdrachtgever, voor nu en in de toekomst.

Bouwkundig uitvoerder

Als Bouwkundig Uitvoerder bij vandersnoek zet jij alle lijntjes uit. Jij hebt vakkennis en ervaring, en zorgt voor de aansturing van het team. Je draagt zorg voor dat onderhoudsprojecten voorspoedig én binnen de vooraf vastgestelde kaders verlopen. Je weet goed samen te werken met jouw collega’s en onze ketenpartners, en je kunt jouw enthousiasme op hen overbrengen en hen motiveren.

Voor het onderhouden van warme contacten met onze opdrachtgevers en de bewoners beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Jouw rol is cruciaal voor het waarborgen van de voortgang en kwaliteit van onze projecten. Je organiseert regelmatig bouwvergaderingen en werkoverleggen, en je informeert onze opdrachtgevers over de voortgang van het project.

Schilder

Als schilder bij vandersnoek werk je nauw samen met een team van collega’s, waarbij de samenstelling kan wisselen afhankelijk van de grootte van de opdracht. Naast schilderen en sauzen zou het een grote pre zijn als je ook houtrotherstel kunt uitvoeren en glas kunt plaatsen, maar dit is geen must. We zijn in de basis op zoek naar een goede schilder die direct een versterking is voor ons team.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse schilderwerkzaamheden en het onderhouden van een goede communicatie met je teamleden en andere betrokkenen. Jouw werk draagt direct bij aan de esthetische en functionele kwaliteit van de vastgoedprojecten die wij uitvoeren.

Timmerman

Vandersnoek vastgoedonderhoud is op zoek naar een timmerman met vaktechnisch inzicht. Als timmerman werk je aan onderhouds- en renovatieprojecten, waarbij je nauw samenwerkt in jouw vaste team met andere vaklieden. Belangrijk is dat je communicatief vaardig bent, goed kunt samenwerken en de Nederlandse taal beheerst.

In jouw rol voer je diverse timmerwerkzaamheden uit en zorg je voor precisie en kwaliteit van het uitgevoerde werk, nu en in de toekomst. Jouw werk is essentieel voor het creëren van duurzame bouwresultaten en hoge tevredenheidsscores van opdrachtgevers en bewoners. We waarderen zelfstandigheid, maar ook het vermogen om effectief in teamverband te werken.

Waarom werken bij vandersnoek

Werken bij vandersnoek is meer dan alleen projecten uitvoeren; het is bouwen aan de toekomst. Bij ons draag je bij aan een betere en duurzamere leefomgeving. Bovendien krijg je bij ons volop de ruimte om je talenten te ontdekken en tot bloei te laten komen. Vandersnoek is een erkend leerbedrijf, wat betekent dat we investeren in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Bedrijfscultuur en waarden

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op samenwerking en teamgeest. We geloven dat gezamenlijke doelstellingen en collegialiteit de sleutel zijn tot succes. Bij vandersnoek heerst een open en ondersteunende werkomgeving waarin iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen en bij te dragen aan het gezamenlijke succes.

Daarnaast staan ontwikkeling en groei centraal bij ons. We bieden diverse opleidingsmogelijkheden en carrièrepaden, zodat je je continu kunt verbeteren en nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal, en we investeren graag in hun toekomst.

Hoe te solliciteren

Ben je enthousiast geworden over een van onze functies? Solliciteren bij vandersnoek is eenvoudig. Bezoek onze vacaturepagina en vind jouw perfecte rol. Hier vind je meer informatie over de openstaande functies en hoe je kunt solliciteren. We bieden een transparant sollicitatieproces met duidelijke stappen en tips voor een succesvolle sollicitatie.

Bij vandersnoek bouwen we aan de toekomst. Niet alleen aan een betere leefomgeving, maar ook aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Sluit je aan bij ons team en maak het verschil. Vind jouw perfecte rol en solliciteer vandaag nog bij vandersnoek.

Heb je vragen? Neem dan contact op met ons team. We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.