Planmatig onderhoud

Met periodiek onderhoud is de levensduur van uw vastgoed aanzienlijk te verlengen en voorkomt u grotere schades die uiteindelijk meer geld kosten. Wij nemen u het werk graag van a tot z uit handen.

Planvorming

Een succesvol project begint met een gedegen voorbereiding. Wij steken dan ook veel energie in onze aanbieding, waarin we verschillende scenario’s overzichtelijk uitwerken. Zodat u weet welke keuzes u heeft en wat u daarbij kunt verwachten.

Uitvoering

We maken in overleg met u een realistische maar strakke planning, waar we ons aan houden. We werken veilig, denken mee – in oplossingen – en houden u op de hoogte. Ondertussen beperken we de overlast voor bewoners maximaal. Onder andere door ze tijdig en uitgebreid te informeren, voor tijdens en na de werkzaamheden, en de bouwplaats op orde te houden. Zodat ze vooral plezier hebben van ons werk.

Nazorg

We werken snel, efficiënt en zorgvuldig. Maar een project is voor ons pas afgerond als we zeker weten dat er geen losse eindjes meer zijn. Daarom blijven we na afloop van de werkzaamheden beschikbaar voor vragen, zowel voor u als bewoners. Ook sturen wij standaard een korte vragenlijst naar bewoners ter evaluatie, zodat wij van hen kunnen leren. Mét een kleine attentie.

Resultaat Gericht Samenwerken

Vandersnoek is sinds 2010 in het trotse bezit van het VGO Keurmerk. Een mooie erkenning dat wij de kunst van Resultaatgerichte samenwerking (RGS) beheersen. In deze samenwerkingsvorm gaat het niet om inspanning, maar om meetbare resultaten. Op die manier bent u verzekerd van een efficiënte uitvoering, grip op uw kosten, een hoge kwaliteit, transparantie en continuïteit. Dat geeft vertrouwen.

Onze samenwerkingen

Projecten met deze dienst

Den Haag

Vissershof

OpdrachtgeverHof Wonen

Uitvoering:oktober t/m december 2023

Deze charmante vissershuisjes zijn aangewezen als monument. Dat vraagt altijd wat extra aandacht. Zo moet je bij houtreparaties en -vervanging dezelfde houtsoort terugbrengen, en altijd rekening houden met de kleuren die van oudsher zijn gebruikt.

Katwijk aan Zee

De Asterstraat, Violierstraat en Ranonkelstraat

OpdrachtgeverDunavie

Uitvoering:januari t/m september 2023

De afgelopen jaren heeft gemeente Katwijk veel geïnvesteerd in de herinrichting van Molenwijk, waar ook deze flats deel van uitmaken. De onderhoudswerkzaamheden hier vormden het voorlopige sluitstuk.

Den Haag

Breezandstraat

OpdrachtgeverStaedion

Uitvoering:Van oktober 2021 tot augustus 2022

In dit complex troffen wij slechte spouwankers aan in de spouwmuren, waardoor de constructie onveilig dreigde te worden. Maar we konden de spouwankers niet zomaar vervangen, want de gevels bevatten asbest. Een veel voorkomend probleem in Nederland dat we in de Breezandstraat hebben verholpen met onze revolutionaire nieuwe vinding: RENO-schuim.

Roelofarendsveen

Nieuwstraat & Narcisstraat

OpdrachtgeverMeerWonen

Uitvoering:augustus 2022

In september 2023 zijn wij gestart met de werkzaamheden aan de 35 woningen op de Nieuwstraat & Narcisstraat in Roelofarendsveen. Doel: de bestaande beglazing vervangen door HR++ glas en het bijbehorende schilderwerk. Een mooie opdracht van Stichting MeerWonen. Ondanks de aanhoudende buien in de maanden daarna hielden we de vaart erin. Alle woningen werden voor het einde van het jaar afgerond, dankzij onze toppers! Zo gingen de bewoners goed het nieuwe jaar in.