Planmatig onderhoud

Met periodiek onderhoud is de levensduur van uw vastgoed aanzienlijk te verlengen en voorkomt u grotere schades die uiteindelijk meer geld kosten. Wij nemen u het werk graag van a tot z uit handen.

Planvorming

Een succesvol project begint met een gedegen voorbereiding. Wij steken dan ook veel energie in onze aanbieding, waarin we verschillende scenario’s overzichtelijk uitwerken. Zodat u weet welke keuzes u heeft en wat u daarbij kunt verwachten.

Uitvoering

We maken in overleg met u een realistische maar strakke planning, waar we ons aan houden. We werken veilig, denken mee – in oplossingen – en houden u op de hoogte. Ondertussen beperken we de overlast voor bewoners maximaal. Onder andere door ze tijdig en uitgebreid te informeren, voor tijdens en na de werkzaamheden, en de bouwplaats op orde te houden. Zodat ze vooral plezier hebben van ons werk.

Nazorg

We werken snel, efficiënt en zorgvuldig. Maar een project is voor ons pas afgerond als we zeker weten dat er geen losse eindjes meer zijn. Daarom blijven we na afloop van de werkzaamheden beschikbaar voor vragen, zowel voor u als bewoners. Ook sturen wij standaard een korte vragenlijst naar bewoners ter evaluatie, zodat wij van hen kunnen leren. Mét een kleine attentie.

Resultaat Gericht Samenwerken

Vandersnoek is sinds 2010 in het trotse bezit van het VGO Keurmerk. Een mooie erkenning dat wij de kunst van Resultaatgerichte samenwerking (RGS) beheersen. In deze samenwerkingsvorm gaat het niet om inspanning, maar om meetbare resultaten. Op die manier bent u verzekerd van een efficiënte uitvoering, grip op uw kosten, een hoge kwaliteit, transparantie en continuïteit. Dat geeft vertrouwen.

Onze samenwerkingen

Projecten met deze dienst

Rijswijk

Hendersonstraat

OpdrachtgeverRijswijk Wonen

Uitvoering:mei 2024 t/m augustus 2024

De 96 woningen aan de Hendersonstraat in Rijswijk worden weer helemaal opgeknapt.

Den Haag

Cannenburglaan e.o.

OpdrachtgeverStaedion

Uitvoering:februari 2024 t/m oktober 2024

Het project Cannenburglaan is onderdeel van de EFG-aanpak van Staedion, dit betekent het uitfaseren van de E, F en G-labels voor 2028 (met uitloop naar 2030). Naast de energetische werkzaamheden worden de woningen ook tegelijkertijd planmatig onderhouden

Den Haag

Vissershof

Bewonerstevredenheid: 8.5

OpdrachtgeverHof Wonen

Uitvoering:oktober t/m december 2023

Deze charmante vissershuisjes zijn aangewezen als monument. Dat vraagt altijd wat extra aandacht. Zo moet je bij houtreparaties en -vervanging dezelfde houtsoort terugbrengen, en altijd rekening houden met de kleuren die van oudsher zijn gebruikt.

Katwijk aan Zee

De Asterstraat, Violierstraat en Ranonkelstraat

OpdrachtgeverDunavie

Uitvoering:januari t/m september 2023

De afgelopen jaren heeft gemeente Katwijk veel geïnvesteerd in de herinrichting van Molenwijk, waar ook deze flats deel van uitmaken. De onderhoudswerkzaamheden hier vormden het voorlopige sluitstuk.