Waar we het voor doen

Vastgoed opknappen en zorgen dat het weer voldoet aan de eisen en wensen van nu; bij vandersnoek gaan we hier elke dag weer met veel energie mee aan de slag. Dat doen we vanuit een heldere missie en visie. En altijd in lijn met onze kernwaarden: betrouwbaar, vakkundig, innovatief en gericht op de lange termijn.

Onze missie

In ons werk gaan we voor perfectie. Voor tevreden opdrachtgevers en tevreden bewoners. Maar ook voor een bredere maatschappelijke impact. Door met vakmanschap, passie en een schat aan kennis en ervaring vastgoed op te knappen, te verbeteren en te verduurzamen, dragen wij niet alleen bij aan de kwaliteit van wonen voor duizenden huishoudens, maar ook aan de kwaliteit van de leefomgeving.

Onze visie

Een prettige omgeving om te wonen, te werken en te leven. Dat gunnen wij iedereen. Als specialist in vastgoedonderhoud zijn wij er trots op dat wij hieraan een mooie bijdrage kunnen leveren. Ons werk is een middel om dit doel te bereiken. Dit doen wij in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en met oog voor de bewoners komen we tot het beste resultaat. Voor nu én de toekomst.

Duurzaamheid

Duurzaamheid zit in ons DNA, alleen al omdat bestaand vastgoed in stand houden duurzamer is dan nieuwbouw. We verlengen de levensduur van gebouwen en verminderen zo het gebruik van grondstoffen. Zelf werken we in toenemende mate circulair en kiezen we waar mogelijk voor natuurlijke materialen en hulpbronnen. En ondertussen helpen we onze opdrachtgevers hun vastgoed energiezuiniger te maken met energetische maatregelen. Verantwoord vastgoedonderhoud: voor ons is dat natuurlijk.

Samen met bewoners

Dankzij onze werkzaamheden krijgen bewoners een comfortabeler en duurzamer huis. Maar zeker wanneer wij woningen van buiten én van binnen opknappen, komen wij óók in hun persoonlijke levenssfeer. Daar gaan wij zorgvuldig mee om. We zorgen dat ze ruim op tijd precies weten waar ze aan toe zijn, betrekken hen bij het plan en de planning, zijn altijd bereikbaar en beperken de overlast voor hen zo veel mogelijk. Dat wordt gewaardeerd: bewoners waarderen ons met gemiddeld een 8.

Een greep uit onze projecten

Zuidland, Geervliet, Abbenbroek, Zwartewaal, Heenvliet en Oudenhoorn

Vloer- en dakisolatie

Bewonerstevredenheid: 9.0

OpdrachtgeverDe Zes Kernen

Uitvoering:maart 2023 t/m 2026

De werkzaamheden zijn in maart van dit jaar gestart in Oudenhoorn. Daarna waren de woningen in Heenvliet en Zwartewaal aan de beurt, gevolgd door Abbenbroek. En zo gaan we door tot in 2026 alle kernen klaar zijn. Bewoners krijgen de keuze om deel te nemen aan deze verbeteringen. Gemiddeld doet zo’n 70% van de aangeschreven woningen mee.

Den Haag

Vissershof

OpdrachtgeverHof Wonen

Uitvoering:oktober t/m december 2023

Deze charmante vissershuisjes zijn aangewezen als monument. Dat vraagt altijd wat extra aandacht. Zo moet je bij houtreparaties en -vervanging dezelfde houtsoort terugbrengen, en altijd rekening houden met de kleuren die van oudsher zijn gebruikt.

Katwijk aan Zee

De Asterstraat, Violierstraat en Ranonkelstraat

OpdrachtgeverDunavie

Uitvoering:januari t/m september 2023

De afgelopen jaren heeft gemeente Katwijk veel geïnvesteerd in de herinrichting van Molenwijk, waar ook deze flats deel van uitmaken. De onderhoudswerkzaamheden hier vormden het voorlopige sluitstuk.

Leiderdorp

Jan de Hartogplein

Bewonerstevredenheid: 8.8

OpdrachtgeverRijnhart Wonen

Uitvoering:december 2021 t/m april 2022

Het complex met 80 woningen aan het Jan de Hartogplein in Leiderdorp hebben we flink onder handen genomen. Niet alleen hebben we de ramen, panelen en deuren geschilderd, met alles wat daarmee samenhangt aan reiniging en sanering, maar we voerden ook verduurzamingsmaatregelen uit.