Waar we het voor doen

Vastgoed opknappen en zorgen dat het weer voldoet aan de eisen en wensen van nu; bij vandersnoek gaan we hier elke dag weer met veel energie mee aan de slag. Dat doen we vanuit een heldere missie en visie. En altijd in lijn met onze kernwaarden: betrouwbaar, vakkundig, innovatief en gericht op de lange termijn.

Onze missie

In ons werk gaan we voor perfectie. Voor tevreden opdrachtgevers en tevreden bewoners. Maar ook voor een bredere maatschappelijke impact. Door met vakmanschap, passie en een schat aan kennis en ervaring vastgoed op te knappen, te verbeteren en te verduurzamen, dragen wij niet alleen bij aan de kwaliteit van wonen voor duizenden huishoudens, maar ook aan de kwaliteit van de leefomgeving.

Onze visie

Een prettige omgeving om te wonen, te werken en te leven. Dat gunnen wij iedereen. Als specialist in vastgoedonderhoud zijn wij er trots op dat wij hieraan een mooie bijdrage kunnen leveren. Ons werk is een middel om dit doel te bereiken. Dit doen wij in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en met oog voor de bewoners komen we tot het beste resultaat. Voor nu én de toekomst.

Duurzaamheid

Duurzaamheid zit in ons DNA, alleen al omdat bestaand vastgoed in stand houden duurzamer is dan nieuwbouw. We verlengen de levensduur van gebouwen en verminderen zo het gebruik van grondstoffen. Zelf werken we in toenemende mate circulair en kiezen we waar mogelijk voor natuurlijke materialen en hulpbronnen. En ondertussen helpen we onze opdrachtgevers hun vastgoed energiezuiniger te maken met energetische maatregelen. Verantwoord vastgoedonderhoud: voor ons is dat natuurlijk.

Samen met bewoners

Dankzij onze werkzaamheden krijgen bewoners een comfortabeler en duurzamer huis. Maar zeker wanneer wij woningen van buiten én van binnen opknappen, komen wij óók in hun persoonlijke levenssfeer. Daar gaan wij zorgvuldig mee om. We zorgen dat ze ruim op tijd precies weten waar ze aan toe zijn, betrekken hen bij het plan en de planning, zijn altijd bereikbaar en beperken de overlast voor hen zo veel mogelijk. Dat wordt gewaardeerd: bewoners waarderen ons met gemiddeld een 8.

Een greep uit onze projecten

Rijswijk

Hendersonstraat

OpdrachtgeverRijswijk Wonen

Uitvoering:mei 2024 t/m augustus 2024

De 96 woningen aan de Hendersonstraat in Rijswijk worden weer helemaal opgeknapt.

Den Haag

Cannenburglaan e.o.

OpdrachtgeverStaedion

Uitvoering:februari 2024 t/m oktober 2024

Het project Cannenburglaan is onderdeel van de EFG-aanpak van Staedion, dit betekent het uitfaseren van de E, F en G-labels voor 2028 (met uitloop naar 2030). Naast de energetische werkzaamheden worden de woningen ook tegelijkertijd planmatig onderhouden

Den Haag e.o.

EFG-aanpak complexen Staedion

OpdrachtgeverStaedion

Uitvoering:september 2023 t/m april 2025

Inmiddels zijn de plafonds van 117 bergingen aan de Westduinweg en 29 bergingen aan de Willem III straat geïsoleerd, waardoor de 'warme jas' van de wooncomplexen weer optimaal functioneert. En de E, F en G-trein rijdt verder (en steeds sneller)

Den Haag

Ockenburghstraat en Melodiestraat

OpdrachtgeverStaedion

Uitvoering:Maart 2024 t/m Oktober 2024

De 36 woningen aan de Ockenburghstraat en de Melodiestraat in Den Haag worden aan de binnen- en buitenkant gerenoveerd. Ze gaan van een gemiddeld label E/G naar een gemiddeld label A. Deze labelsprong wordt gerealiseerd door middel van: het vervangen van alle kozijnen voor nieuwe houten kozijnen met HR++ beglazing, het isoleren van de zolders, het na-isoleren van de gevels en het plaatsen van mechanische ventilatie.