Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Vandersnoek is uitgegroeid tot allround partner op het gebied van bouwkundige renovaties, dagelijks onderhoud en energieprestaties. Met veel eigen mensen en een trouw partnernetwerk om alle disciplines te vervullen, en tegelijkertijd compact genoeg voor een flexibele aanpak en korte lijnen.

Planmatig onderhoud

Geen gebouw is immuun voor slijtage, het onvermijdelijke effect van het gebruik en de tand des tijds. Maar met periodiek onderhoud is de levensduur aanzienlijk te verlengen. Bovendien voorkomt het grotere schades die uiteindelijk vaak meer geld kosten. Met onze aanpak kunt u daarvan op aan.

Groot onderhoud en renovatie

Vandersnoek heeft alle kwaliteiten in huis om groot onderhoud en renovaties vakkundig en effectief uit te voeren. Niet alleen in technisch opzicht, ook waar het gaat om bewonerscommunicatie. Van het behalen van minimaal 70% draagvlak tot de oplevering en nazorg nemen onze bewonersbegeleiders u werk uit handen. Met maximaal resultaat.

Verduurzaming

Het uitfaseren van huurwoningen met E-, F- en G-labels is in volle gang. Vandersnoek zet zich voor honderd procent in om woningcorporaties te helpen dit proces vóór 2028 af te ronden. Of het nou gaat om het plaatsen van ventilatiesystemen, het vervangen van kozijnen, natuurvriendelijk isoleren of een combinatie daarvan, bij ons is uw project in goede handen.