Terug naar overzicht

Alle vandersnoek-communicatie in één app

Deel dit nieuwsbericht:

Op 15 januari gaat hij live: de nieuwe, innovatieve vandersnoek app voor zowel de binnen- als de buitendienst. Een unieke alles-in-één-applicatie die onze medewerkers en bouwplaatsen verbindt. De app brengt niet alleen alle interne communicatie samen, maar is ook een handig hulpmiddel om bijvoorbeeld beoordelingsgesprekken, onboarding en professionele ontwikkeling naar een hoger plan te tillen. En dat komt ook ten goede aan de kwaliteit van ons werk.

Binnen vandersnoek gingen al enige tijd stemmen op voor een eigen intranet. Ook om alle communicatiestromen – via e-mail, WhatsApp-groepen, nieuwsbrieven en meer – te bundelen. Met de nieuwe app krijgen medewerkers dat en nog veel meer. Binnen de app kunnen ze even makkelijk updates vinden en delen over projecten, planningen en leveringen als zelf groepen aanmaken om bijvoorbeeld samen te koken of voetbaluitslagen te bespreken. Ook wordt het de centrale ingang naar tools die we nu ook al gebruiken. Zoals HomeDNA waarin we woningdossiers bijhouden, en de MoreApp, waarin we de technische toestand van gebouwen vastleggen.

Veelzijdig instrument

De app stroomlijnt de interne communicatie, en biedt tegelijkertijd diverse aanvullende, al even gebruiksvriendelijke modules die onze collega’s ondersteunen. Denk aan een kennisbank met daarin alle werkprocessen en projectinformatie, trainingsmodules en MyVIP, dat leidinggevende en medewerkers helpt een goede invulling te geven aan ontwikkelgesprekken. Én de opvolging daarvan. Met al deze mogelijkheden is de app meteen een mooi instrument om de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Enthousiaste reacties

De afgelopen maanden is hard gewerkt om de app helemaal op maat in te richten voor vandersnoek. Hierbij zijn de medewerkers uit de hele organisatie nauw betrokken. Een testgroep heeft inmiddels de bètaversie op de laptop, mobiele telefoon en/of tablet staan om alle functionaliteiten uit te proberen. De eerste reacties zijn zeer enthousiast. De feedback van de testgroep heeft ook weer goede ideeën en enkele verbetervoorstellen opgeleverd die nu nog worden verwerkt. Zodat hij op 15 januari klaar is voor de hele organisatie.