Uw complete vastgoedonderhoud onder één dak. Dat is precies wat Vandersnoek te bieden heeft

Vastgoedonderhoud

vandersnoek vastgoed onderhoud bedrijf

vdsnooek-algemeen

Vastgoedonderhoud

Vastgoedonderhoud

Als totaal onderhoudsbedrijf verbouwen, onderhouden en renoveren wij diverse panden en complexen. Dit doen wij voornamelijk in de zakelijke sector voor bijvoorbeeld woningbouw coorporaties, beleggers, scholen, zorginstellingen en overige MKB bedrijven. Benieuwd wat wij op gebied van vastgoedonderhoud voor u kunnen betekenen?

Vastgoedonderhoud door uw vastgoedspecialist

Vastgoed specialistDe vastgoedmarkt is in de afgelopen jaren in grote mate veranderd. Nieuwbouw komt steeds meer onder druk te staan, waardoor de aandacht voor bestaand vastgoed groeit. Strategisch investeren in onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van uw gebouwen en complexen toeneemt.

Vandersnoek is uw vastgoedspecialist voor resultaatgericht vastgoedonderhoud. Werkzaamheden worden grotendeels door eigen gespecialiseerde vakkrachten uitgevoerd.

Daarnaast werken wij intensief resultaat gericht samen in een professioneel partnernetwerk.

Het grootste voordeel van vastgoedonderhoud door Vandersnoek is één betrouwbaar aanspreekpunt voor duurzaam, resultaatgericht onderhoud.

Onderhoud vastgoed op een verantwoorde manier

Wij zijn van mening dat vastgoedbeheer altijd op resultaat gericht moet zijn, geen korte termijn visie, niet pas ingrijpen als het mis gaat maar vooruit plannen.

Door goed vastgoedmanagement kunnen we voor meerdere jaren de kosten ramen en zo komt u als beheerder niet voor verrassingen te staan.

Door het maken van een meerjarenonderhoudsplanning weet u vooraf wel onderhoud gaat komen en kunt u van te voren budget vrijmaken. Wij hebben inmiddels al meer dan 150 jaar ervaring en verzorgen vastgoedbeheer van veel projecten en organisaties.

 

De juiste methode voor vastgoed onderhoud

Vastgoed onderhoudResultaatgericht samenwerken, dat is hét gezamenlijke belang. Vandersnoek neemt u mee in de zoektocht naar de juiste wijze van vastgoed onderhoud.

De binnen- en buitenzijde van uw vastgoed is bij ons in deskundige handen. U wordt ontzorgd en profiteert van de kwaliteit en service die wij al meer dan een eeuw leveren.

Vandersnoek is in de zakelijke markt een ervaren partner in planmatig vastgoed onderhoud en verbetering.

U kunt bij ons terecht voor:

Daarnaast realiseren wij tegen lage kosten onderhoudsschilderwerk en dagelijks onderhoud aan scholen en woningcorporaties. Wij lopen voorop in kwaliteit, flexibiliteit en innovatie. Wilt u meer informatie over de diensten die wij bieden, of een offerte op maat?

Op basis van uw wensen maken we een onderhoudsplan en leggen wij onze prestaties op papier vast. Wij ondersteunen u graag op het gebied van vastgoedonderhoud.

Onze specialisten staan u graag te woord.

Neem contact met ons op via telefoonnummer (0172) – 44 55 41.

 

Afspraak maken Stel een vraag

Speerpunten

Om de kwaliteit van ons werk te garanderen,
investeert Vandersnoek voortdurend in:

  • klanttevredenheid
  • vakkennis
  • procesbeheersing
  • innovatie materialen
  • duurzame werkwijzen
  • een resultaatgerichte houding

 

Diensten Kennismaken

Een compleet overzicht van uw en onze mogelijkheden

Vraag de brochure aan en lees op uw gemak meer over Vandersnoek, wat we doen, hoe we het doen en meer..