Nooit meer omkijken naar het onderhoud van bedrijven en gebouwen

Totaal onderhoud

vdsnooek-algemeen

vdsnooek-algemeen

Totaal onderhoud

Totaal onderhoudNooit meer omkijken naar het onderhoud van bedrijven en gebouwen. Dat is waarom Vandersnoek dé ideale partner is voor grootschalig onderhoud. Wij nemen uw werk uit handen en vervullen het totaal onderhoud aan uw vastgoed. Onze klanten zijn vertrouwd met de kwaliteit en service die al ruim een eeuw wordt geleverd. Benieuwd wat wij op gebied van totaal onderhoud voor u kunnen betekenen?

 

Geen omkijken meer door totaal onderhoud van Vandersnoek

Technisch onderhoudNieuwbouw komt steeds verder onder druk te staan. Tegelijkertijd groeit de aandacht voor bestaand vastgoed. Strategisch investeren in totaal onderhoud zorgt voor het verlengen van de levensduur van uw gebouwen. Dit resulteert in een exploitatiemodel dat duurzaam is. In tijden van economische onzekerheid is totaal onderhoud belangrijker dan ooit.

Vandersnoek is specialist op het gebied van totaal onderhoud. De organisatie is in 1868 opgericht als een familiebedrijf in schilderwerk. De afgelopen decennia zijn wij uitgegroeid tot een allround partner op het gebied van bouwkundige renovaties en totaal onderhoud. Groot genoeg om alle disciplines te vervullen, maar klein genoeg voor een flexibele aanpak met korte lijnen.

 

Totaal en technisch onderhoud op maat

Naast vastgoed reparatie kunt u bij ons ook terecht voor technisch onderhoud. Technisch onderhoud heeft betrekking op de technische staat van uw panden en kan worden onderverdeeld in planmatig en niet-planmatig onderhoud.

 

Planmatig technisch onderhoud

Planmatig onderhoud is technisch onderhoud dat gepleegd wordt aan de hand van een vooraf opgesteld meerjarenplan. Met een meerjaren onderhoudsplan weet u, als gebouwbeheerder, exact waar u aan toe bent en bespaart u op de kosten voor het onderhoud. Met het opstellen van een meerjarenplan zijn de onderhoudskosten op zowel de korte als de lange termijn beter beheersbaar en beter op te nemen in een begroting.

Niet-planmatig technisch onderhoud

Onder niet-planmatig onderhoud vallen incidentele onderhoudswerkzaamheden. Deze werkzaamheden worden veelal uitgevoerd naar aanleiding van klachten. Hierbij kunt u denken aan een lekkend dak of een gebarsten ruit. Onder niet-planmatig onderhoud vallen ook mutatieonderhoud en schadeonderhoud.

 

Stel een vraag Afspraak maken

Speerpunten

Om de kwaliteit van ons werk te garanderen,
investeert Vandersnoek voortdurend in:

  • klanttevredenheid
  • vakkennis
  • procesbeheersing
  • innovatie materialen
  • duurzame werkwijzen
  • een resultaatgerichte houding

 

Diensten Kennismaken

Een compleet overzicht van uw en onze mogelijkheden

Vraag de brochure aan en lees op uw gemak meer over Vandersnoek, wat we doen, hoe we het doen en meer..