top of page
LAV_1476_1500px.jpeg

(onderhouds) schilder

Ben jij schilder in opleiding of kent het schildersvak voor jou geen geheimen meer? En kunnen wij op elkaar bouwen, nu en in de toekomst? Mooi, dan zijn wij naar elkaar op zoek! Kom je uit de regio Zuid-Holland of Noord-Holland en is je interesse gewekt? Lees even verder over deze vacature en reageer! Wie weet maken wij op korte termijn kennis met elkaar.


Je bent dagelijks verantwoordelijk voor het onderhoud schilderwerk dat wij doen voor o.a. woningbouwcoöperaties, Verenigingen van Eigenaren en bedrijven. Wij zijn voornamelijk actief in het planmatig onderhoud dus dat betekent dat je veel bij de bewoners/huurders thuiskomt om het onderhoud uit te voeren. 


Dit doe je natuurlijk niet alleen! Je werkt nauw samen met een team van collega’s die qua samenstelling wisselt bij grote of kleine opdrachten. Het zou een grote pre zijn als je naast schilderen en sauzen ook houtrotherstel kan uitvoeren en glas kan plaatsen maar is geen must! In de basis zijn wij op zoek naar een goede schilder die een directe versterking is voor ons team.

wat wij willen en bieden

 

Wij vragen daarvoor het volgende van je:

  • Vakmanschap

  • Professionele instelling en werkhouding

  • Goed in de omgang met klanten of bewoners

  • Affiniteit en (het liefst al) ervaring met het schildersvak

  • Nederlandse taal machtig

  • In het bezit van VCA (is een pre maar kan ook bij Vandersnoek behaald worden)

 

wat bieden wij voor jouw toekomst?

Haal jij voldoening uit het managen van het project op onderdelen als kwaliteit, aansturing van ketenpartners en projectregistratie? Dan is het voor jou mogelijk om door te leren voor teamleider. Naast het doorgroeien in een functie biedt Vandersnoek cursussen aan op het gebied van productontwikkeling, de nieuwste technieken op jouw vakgebied maar ook bijvoorbeeld een Vca-certificaat.

arbeidsvoorwaarden

Naast vanzelfsprekende zaken zoals een passend salaris en pensioenopbouw conform de geldende schilders cao en een prettige werksfeer, bieden wij je volop gelegenheid jezelf te ontwikkelen. Zo betalen wij niet alleen je opleiding maar betalen we ook je schooldag door!

Tevens organiseren we trainingen en/of interne cursussen met het oog op technieken, methodes en veiligheid die je helpen een allround vakman te worden en te blijven.

We verstrekken hoogwaardige en representatieve werkkleding en een ruim pakket aan persoonlijke beschermingsmiddelen. ​

logo wit 2022_edited.png

Bedrijfsprofiel
 

vandersnoek bestaat al sinds 1868 en maakt, buiten de eigen werknemers, gebruik van een groot netwerk van ketenpartners. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en samenwerken is onderdeel van ons bedrijfs-DNA.
 

Al sinds 2010 zijn wij in het bezit van het VGO-keurmerk en werken wij conform de RGS methodiek met onze opdrachtgevers.

Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit woningbouwcorporaties en VvE’s, wat inhoudt dat we onze werkzaamheden in bewoonde staat uitvoeren.

Doordat wij gevestigd zijn in Alphen aan den Rijn, strekt ons werkgebied zich uit over de gehele Randstad.

bottom of page