Resultaatgericht samenwerken (RGS)

Resultaatgericht samenwerken (RGS)

Met de nieuwe werkwijze resultaatgericht samenwerken (RGS) helpt Vandersnoek u met uw vastgoedonderhoud. Deze werkwijze is modern, efficiënt en aantoonbaar kostenbesparend.

Resultaatgericht samenwerken

Wij garanderen u dat uw vastgoed op het gewenste kwaliteitsniveau blijft, passend en afgestemd op de exploitatietermijn van uw vastgoed.

Resultaatgericht samenwerken verschilt van het traditioneel aanbesteden, omdat bij RGS continuïteit voorop staat. In deze nieuwe werkwijze maken we de onderhouds- en beheerkosten voor de langere termijn bekend.

Op basis van uw voorgenomen exploitatietermijn en de gewenste kwaliteit maken we verschillende scenario’s. Dat betekent dat u niet meer voor onaangename financiële verrassingen komt te staan. Onnodige kosten door bijvoorbeeld meerwerk behoren tot het verleden.

Bovendien kenmerkt resultaatgericht samenwerken zich doordat we de werkzaamheden exact inplannen. Hierdoor worden de bereikbaarheidsvoorzieningen optimaal benut en worden uw bewoners dus minimaal belast door aanwezigheid van onze vaklieden.

RGS-project met Vandersnoek

Met een RGS-project gaat u een overeenkomst aan voor een langere tijd met Vandersnoek. Met zo’n 150 jaar ervaring in vastgoedonderhoud garanderen we dat onze betrouwbare vaklieden beschikbaar zijn wanneer dat nodig is.

Bovendien zijn onze ketenpartners ook VGO-keur gecertificeerd. U de zekerheid van vakkundig en efficiënt onderhoud, wij uw vertrouwen als opdrachtgever en continuïteit voor onze onderneming.

Vandersnoek heeft aantoonbare succesprojecten uitgevoerd. Bekijk onze projecten om te zien hoe resultaat gericht samenwerken ook voor u een oplossing kan zijn. Lees ook onze blogberichten voor meer informatie over resultaatgericht samenwerken.

Bent u benieuwd geworden naar wat Vandersnoek voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Contact

 Meer dan resultaatgericht samenwerken

 

Vandersnoek is zoals gezegd ervaren in het resultaatgericht samenwerken. Met bijna 150 jaar ervaring zijn er echter nog veel meer redenen waarom Vandersnoek de ideale partner voor uw vastgoedverbetering is.

VGO-keur certificaat vastgoedonderhoud

Dankzij onze uitgebreide kennis en schat aan ervaring leveren wij namelijk uitsluitend kwaliteit. Die kwaliteit wordt bovendien gegarandeerd door het VGO keurmerk. Tevens worden wij beoordeeld door onze opdrachtgevers met een 8!

Bekijk ook onze andere diensten.

Daarnaast is Vandersnoek maatschappelijk actief met het ondersteunen van goede doelen en zijn we actief als maatschappelijk verantwoorde onderneming.

Vandersnoek is bijvoorbeeld FSC gecertificeerd en werkt met duurzame, verantwoorde materialen. Daardoor leveren we u niet zomaar kwaliteit, wij leveren duurzame kwaliteit.

Afspraak kennismaking

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer informatie over wat Vandersnoek voor u kan betekenen? Wij staan u graag te woord.Schilderwerk

Vandersnoek is uw vastgoedspecialist voor resultaatgericht vastgoedonderhoud. Wij verzorgen het onderhoud en de renovatie in en aan woningen en ander vastgoed.

Over schilderwerk

RGS-Resultaatgericht
samenwerken

Gecombineerd geplande werkzaamheden.
Combineer bijvoorbeeld beton- en metselwerk met dakwerk en voorkom dubbel werk en kosten. Vandersnoek is uw vastgoedspecialist voor resultaatgericht

Over RGS

Bouwkundig
onderhoud

Vandersnoek is uw vastgoedspecialist voor resultaatgericht vastgoedonderhoud. Wij verzorgen het onderhoud en de renovatie in en aan woningen en ander vastgoed.

Over bouwkundig onderhoud


Overzicht alle diensten

Bekijk brochure