Resultaatgericht samenwerken (RGS)

RGS-Resultaatgericht samenwerken

Resultaatgericht samenwerken

Resultaatgericht samenwerken

(RGS) Resultaatgericht samenwerken is een moderne, efficiënte en aantoonbaar kostenbesparende werkwijze om uw vastgoed gegarandeerd op het gewenste kwaliteitsniveau te houden, passend in en afgestemd op de exploitatietermijn van uw vastgoed. Op basis van uw voorgenomen exploitatietermijn en de gewenste kwaliteit maken we verschillende scenario’s die voor u de kosten op lange termijn zichtbaar maken. zo is vooraf helder wat de onderhoudskosten zijn voor de gehele exploitatietermijn en behoren onnodige kosten door bijvoorbeeld meerwerk tot het verleden.

Door het afstemmen van diverse disciplines en het exact inplannen van de werkzaamheden kunnen bereikbaarheidsvoorzieningen optimaal worden benut en worden uw bewoners slechts minimaal belast door aanwezigheid van onze vaklieden. Omdat in een RGS-project voor langere periode een overeenkomst wordt aangegaan heeft u met Vandersnoek en onze 149 jaar ervaring in vastgoedonderhoud bovendien gegarandeerd betrouwbare vaklieden beschikbaar op het moment dat dat nodig is. U de zekerheid van vakkundig en efficiënt onderhoud, wij uw vertrouwen als opdrachtgever en continuïteit voor onze onderneming. Tevens kunt u er zeker van zijn dat Vandersnoek samen met haar ketenpartners alle onderhoud disciplines vakkundig uitvoert. Wij hebben met onze ketenpartners namelijk reeds aantoonbaar succesvolle RGS-projecten in uitvoering. Bovendien zijn onze ketenpartners ook VGO-keur gecertificeerd.

Ook benieuwd hoe Vandersnoek voor u een just in time scenario kan maken waarmee u in de toekomst kan kijken en deze zelfs zorgeloos tegemoet kan zien als het om uw onderhoudsportefeuille gaat?

Neem dan snel contact met ons op, wij tonen u graag onze praktijkvoorbeelden! Benieuwd wat RGS u kan opleveren? Lees ons interessante blogartikel over goedkoper en efficiënter onderhoud van gebouwen en woningen.

Meer dan resultaatgericht samenwerken

Vandersnoek is zoals gezegd ervaren in het resultaatgericht samenwerken. Met bijna honderdvijftig jaar ervaring zijn er echter nog veel meer redenen waarom Vandersnoek de ideale partner voor uw vastgoedverbetering is. Dankzij onze uitgebreide kennis en schat aan ervaring leveren wij namelijk uitsluitend kwaliteit. Die kwaliteit wordt bovendien gegarandeerd door het VGO keurmerk.

Daarnaast is Vandersnoek maatschappelijk actief met het ondersteunen van goede doelen en zijn we actief als maatschappelijk verantwoorde onderneming. Vandersnoek is bijvoorbeeld FSC gecertificeerd en werkt met duurzame, verantwoorde materialen. Daardoor leveren we u niet zomaar kwaliteit, wij leveren duurzame kwaliteit.

Bent u benieuwd geworden naar wat Vandersnoek voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

 

 

Afspraak kennismaking Alle diensten

Wat zijn de mogelijkheden?

Stel uw vraagSchilder
werk

Vandersnoek is uw vastgoedspecialist voor resultaatgericht vastgoedonderhoud. Wij verzorgen het onderhoud en de renovatie in en aan woningen en ander vastgoed.

Over schilderwerk

RGS-Resultaatgericht
samenwerken

Gecombineerd geplande werkzaamheden.
Combineer bijvoorbeeld beton- en metselwerk met dakwerk en voorkom dubbel werk en kosten. Vandersnoek is uw vastgoedspecialist voor resultaatgericht

Over RGS

Bouwkundig
onderhoud

Vandersnoek is uw vastgoedspecialist voor resultaatgericht vastgoedonderhoud. Wij verzorgen het onderhoud en de renovatie in en aan woningen en ander vastgoed.

Over bouwkundig onderhoud


Overzicht alle diensten

Bekijk brochure