Vacature

De uitvraag van onze opdrachtgevers op het gebied van energetische verbeteringen neemt in snel tempo toe, Vandersnoek Vastgoed onderhoud is daarom op zoek naar een:

vdsnooek-algemeen

vdsnooek-algemeen

Planvormer Energetisch Verduurzamen

Functie omschrijving
Als energetisch planvormer ben je verantwoordelijk voor het totale creatieve traject van de energetische uitvraag door onze opdrachtgevers. Je vertaalt de uitvraag naar innovatie energetische scenario’s en adviseert de opdrachtgever in het maken van de juiste keuze.

Functie eisen
Je bent vooral enthousiast en gepassioneerd over de mogelijkheden van energiebesparingen in relatie tot duurzaamheid, beschikt over HBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een EPA W diploma.

Je bent op de hoogte van de meest actuele subsidieregelingen en relevante wet- en regelgeving op het gebied van energetische duurzame toepassingen. Verder heb je goede sociale vaardigheden en kun je je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uiten.

Vandersnoek gaat terug tot 1868 en is in die jaren uitgegroeid tot een volwaardige partner in vastgoed onderhoud. Wij richten ons vooral op totaal onderhoud aan de buitenschil, veelal door samenwerking met onze vaste keten opdrachtgevers en onze keten partners. Resultaat Gericht Samenwerken is de ziel van ons bedrijf.

Wat kun jij van ons verwachten?
Wij bieden je een creatieve uitdagende functie in een prettig groeiend bedrijf met enthousiaste collega’s. Een werkomgeving met hoge kwaliteit van kennis en kunde. Wij bieden een fulltime aanstelling met een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Wordt je enthousiast van deze vacature?
Neem dan snel contact met ons op. Je kunt je cv mailen naar info@vdsnoek.nl.
Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Ronald de Tombe, 0172-445541.

Vandersnoek

Anthonie van Leeuwenhoekweg 38e
2408 AN Alphen aan den Rijn

Postbus 74
2400 AB
Alphen aan den Rijn

Tel: 0172-44 55 41
E-mail: info@vdsnoek.nl

KvK 28032841

Een compleet overzicht van uw en onze mogelijkheden

Vraag de brochure aan en lees op uw gemak meer over Vandersnoek, wat we doen, hoe we het doen en meer..