top of page

MVO

VANDERSNOEK is maatschappelijk actief met het ondersteunen van goede doelen die aansluiten op de missie en visie die VANDERSNOEK heeft ten aanzien van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

DUURZAAM

Duurzaamheid in het kader van minder milieu belastend werken is al een aantal jaren geborgd in de bedrijfsfilosofie van VANDERSNOEK. Wij zijn actief bezig om onze afvalstromen jaarlijks te verminderen door samen met partners te bekijken welke innovaties hiertoe kunnen bijdragen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn dat wij gebruik maken van een afvalpers en wij al ons afval scheiden in separate containers. Wij hebben samenwerkingen met leveranciers die onze afvalproducten (zoals houten deuren en kozijnen) hergebruiken voor nieuwe doeleinden.

VANDERSNOEK is bezig om haar wagenpark te vervangen voor minder milieu belastende voertuigen en inmiddels rijden er al 2 elektrische voertuigen rond.

Goede doelen die VANDERSNOEK ondersteunt:

KWF Kankerbestrijding en KIKA

In 2015 heeft VANDERSNOEK voor het eerst meegelopen met de Kippen-en Kuikenloop in Katwijk, een wandelevenement waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het KWF en KIKA. Vanwege het enthousiasme onder de collega's verbinden wij ons jaarlijks aan dit evenement door met zo’n 120 collega’s, familieleden en vrienden mee te lopen. Wij zijn er trots op sponsor te mogen zijn van dit prachtige evenement en zijn in 2020 uiteraard ook weer van de partij.

Kijk voor meer informatie op www.kippenloop.nl

20191216_134855.jpg

onze geschiedenis

RWF_6662.jpg
bottom of page