Vandersnoek

Ervaren partner in vastgoedverbetering en planmatig totaalonderhoud

vandersnoek vastgoed onderhoud

vdsnooek-algemeen

Organisatie

De vastgoedmarkt is in de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Waar nieuwbouw steeds verder onder druk komt te staan, groeit de aandacht voor bestaand vastgoed. Door strategisch te investeren in het onderhoud van deze gebouwen en complexen, neemt hun levensduur toe.

Daarmee ontstaat een exploitatiemodel dat duurzaam en toekomst-bestendig is, zeker in deze tijd van economische onzekerheid.

 • Actief sinds 1868
 • Omzet: ca. 7,5 miljoen
 • Medewerkers: 50

Vandersnoek is in die zakelijke markt een ervaren partner in vastgoedverbetering en planmatig totaalonderhoud. Onze klanten zijn vertrouwd met de kwaliteit en service die wij al meer dan een eeuw leveren.

In 1868 opgericht als een familiebedrijf in schilderwerk, is Vandersnoek in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een allround partner op het gebied van bouwkundige renovaties, dagelijks onderhoud en energieprestaties.

Groot genoeg om alle disciplines te vervullen, maar nog steeds klein genoeg voor een flexibele aanpak met korte lijnen.

Bedrijfsprofiel Wie is wie


vandersnoek vastgoed onderhoud 150 jaar

150 jaar Vandersnoek!

Dit jaar is het 150 jaar geleden dat de geschiedenis van het Alphense vastgoedonderhoudsbedrijf begon. Dat was in 1868 door Hendrik Slingerland. Na het overlijden van Slingerland heeft zijn vrouw de zaak voortgezet tot ook zij één jaar later overleed. hun oudste knecht en neef Arnold van Harten zette de zaak voort, Arie van der Snoek werkte toen bij hem en zette de zaak vanaf 1919 voort.

Als van Harten wegens ouderdom de zaak overdraagt aan Arie van der Snoek wordt enkele jaren later ook de winkel en de werkplaats eigendom van Arie. in die periode krijgt het bedrijf de naam Firma A. van der Snoek. Vlak voor het uitbreken van de tweede wereldoorlog neemt Arie zijn twee zonen Jan Hendrik en Arie in de zaak en zij zetten na de oorlog de zaak voort. als de zonen van Jan Hendrik de zaak overnemen verhuist het bedrijf van de van Mandersloostraat naar de Bedrijfsweg in Alphen aan den Rijn.

Het bedrijf maakt in de laatste dertig jaar van de vorige eeuw flinke ontwikkelingen door. Het van oorsprong schilder, behang -en glaszetbedrijf groeit in die tijd uit tot een allround onderhoudsbedrijf wat zich naast het oude ambacht ook richt op bouwkundig onderhoud en isolatiewerkzaamheden als spouwmuurisolatie en dubbelglas.

Nu 150 jaar later is het bedrijf specialist in planmatig onderhoud en een betrouwbare partner op gebied van Resultaat gericht samenwerken (RGS). Vandersnoek is erkend leerbedrijf, FSC-gecertificeerd en heeft het VGO-Keur voor alle disciplines (gevels, daken, installaties en interieur).

Het bedrijf is meer en meer architect van onderhoudsplannen voor de gehele exploitatieperiode van vastgoedobjecten en wordt daarom door haar opdrachtgevers steeds eerder betrokken bij het bepalen van de onderhoud-strategie. Met 49 medewerkers in vaste dienst bestaande uit een gezonde mix van leerlingen tot “ouwe rotten” in het vak maken we Nederland elke dag mooier.

Vandersnoek staat voor

 • Actief sinds 1868
 • VGO gecertificeerd
 • Flexibel
 • Innovatief
 • Resultaatgericht
 • Kwalitatief
 • Korte lijnen
 • Werkt winter en zomer

Contact

A. van Leeuwenhoekweg 38e
2408 AN Alphen aan den Rijn
T: 0172-44 55 41
E. info@vdsnoek.nl

Een compleet overzicht van uw en onze mogelijkheden

Vraag de brochure aan en lees op uw gemak meer over Vandersnoek, wat we doen, hoe we het doen en meer..