MVO & Vandersnoek

Maatschappelijk verantwoord (duurzaam) ondernemen

vandersnoek vastgoed onderhoud

vdsnooek-algemeen

MVO

Maatschappelijk verantwoord (duurzaam) ondernemen

Vandersnoek is maatschappelijk actief met het ondersteunen van goede doelen die aansluiten op de missie en visie die Vandersnoek heeft ten aanzien van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Op deze pagina vindt u een aantal van deze goede doelen terug en kunt u kijken hoe Vandersnoek deze goede doelen ondersteunt.

Duurzaam onderhoud

Duurzaamheid in het kader van minder milieu belastend werken is al een aantal jaren geborgd in de bedrijfsfilosofie van Vandersnoek.

Wij zijn actief bezig om onze afvalstromen jaarlijks te verminderen door samen met partners te bekijken welke innovativiteit hiertoe kunnen bijdragen.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn dat wij gebruik maken van een afvalpers en wij al ons afval scheiden in separate containers. Ook beschikken al onze schilders over een verwarmbaar verzetblik, waarbij we in winterperiode geen toevoeging of verdunners hoeven te gebruiken om de verf goed verwerkbaar te houden.

 

Over Vandersnoek Contact

Goede doelen

Goede doelen die Vandersnoek ondersteunt:

KWF Kankerbestrijding

Vandersnoek heeft voor het eerst in 2015 meegelopen met de Kippen-en kuikenloop. Vanwege het enthousiasme verbinden ons jaarlijks aan dit evenement en lopen met zo’n 120 collega’s, familie en vrienden mee. Wij zijn er trots op sponsor te mogen zijn van dit prachtige evenement.

Kijk op www.kippenloop.nl

Een compleet overzicht van uw en onze mogelijkheden

Vraag de brochure aan en lees op uw gemak meer over Vandersnoek, wat we doen, hoe we het doen en meer..