MVO & Vandersnoek

Maatschappelijk verantwoord (duurzaam) ondernemen

vandersnoek vastgoed onderhoud

vdsnooek-algemeen

MVO

Maatschappelijk verantwoord (duurzaam) ondernemen

Vandersnoek is maatschappelijk actief met het ondersteunen van goede doelen die aansluiten op de missie en visie die Vandersnoek heeft ten aanzien van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Op deze pagina vindt u een aantal van deze goede doelen terug en kunt u kijken hoe Vandersnoek deze goede doelen ondersteunt.

Duurzaam onderhoud

Duurzaamheid in het kader van minder milieu belastend werken is al een aantal jaren geborgd in de bedrijfsfilosofie van Vandersnoek.

Wij zijn actief bezig om onze afvalstromen jaarlijks te verminderen door samen met partners te bekijken welke innovativiteit hiertoe kunnen bijdragen.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn dat wij gebruik maken van een afvalpers en wij al ons afval scheiden in separate containers. Ook beschikken al onze schilders over een verwarmbaar verzetblik, waarbij we in winterperiode geen toevoeging of verdunners hoeven te gebruiken om de verf goed verwerkbaar te houden.

Vandersnoek FSC Gecertificeerd

Vandersnoek is al een aantal jaren FSC gecertificeerd en gaat op duurzame verantwoorde wijze om met het gebruik en de toepassing van duurzaam beheerd hout.

Tevens hebben wij een jaarlijkse instroom van leerling schilders en leerling timmerlieden en leiden we mensen op voor kaderfuncties in de vastgoedonderhoudsbranche.

Vandersnoek is op diverse wijze betrokken bij verschillende sportclubs in de regio. denk hierbij aan bijvoorbeeld kleding- of bordsponsor.

 

Over Vandersnoek Contact

Goede doelen

Goede doelen die Vandersnoek ondersteunt:

Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij

Er zijn 45 reddingsstations langs de gehele kust en aan de ruime binnenwateren, zoals het IJsselmeer, Markermeer, Randmeren en de Zuid-Hollandse en Zeeuwse Delta. KNRM Lifeguard stations vind je op de waddeneilanden.

De KNRM bestaat voornamelijk uit 1.300 vrijwilligers, ondersteund door enkele beroepsschippers en personeel van het hoofdkantoor IJmuiden. De hoofdtaak van de KNRM is redden en helpen van mensen op zee en ruime binnenwateren snel, professioneel en kosteloos.

Vandersnoek is REDER binnen de Rederskring van KNRM station Katwijk.

KWF Kankerbestrijding

Op zaterdag 21 mei 2005 vond voor de eerste maal de Kippenloop plaats. Ruim 1.700 wandelaars namen deel en liepen € 24.000 bijeen voor KWF Kankerbestrijding. Inmiddels is de Kippenloop uitgegroeid tot een groot en gezellig wandelfestijn.

De twaalfde Kippen- en Kuikenloop vonden plaats in 2016 en was wederom een enorm succes, een totaal opbrengst van € 270.000,00 komt in zijn geheel ten goede aan drie speciale wetenschappelijke onderzoeksprojecten van KWF Kankerbestrijding.

Het gaat om projecten die ten bate komen van patiënten in verschillende leeftijdscategorieën. Voor kinderen is er een onderzoeksproject over slaapproblemen tijdens en na leukemie (bloedkanker).

Een ander onderzoek richt zich op een test die in bloed kiemcelkanker kan vaststellen bij (met name) jonge mannen en het derde project betreft een veelbelovend onderzoek naar behandeling van huidkanker met het eigen afweersysteem van de patiënt.

Vandersnoek nam 100 inschrijvingen af bij de Kippenloop 2015 en ook in 2016 deed eenzelfde groep mee namens Vandersnoek. Vanwege het enthousiasme van onze deelnemers hebben we ons direct verbonden aan de Kippenloop 10 juni 2017.

Meer weten over de Kippenloop? Kijk op www.kippenloop.nl

Een compleet overzicht van uw en onze mogelijkheden

Vraag de brochure aan en lees op uw gemak meer over Vandersnoek, wat we doen, hoe we het doen en meer..