top of page

De Lamel Neherkade Den Haag

technisch en esthetisch onderhoud voltooid

We zijn blij om aan te kondigen dat vandersnoek vastgoedonderhoud in opdracht van Staedion met succes het vervangen van hekwerken en o.a. het schilderwerk van De Lamel op de Neherkade in Den Haag nagenoeg heeft afgerond!

Als toegewijd vastgoedonderhoudsbedrijf zijn we trots op het resultaat van dit project. Met zorg en vakmanschap hebben we de hekwerken vernieuwd en o.a. het schilderwerk in ere hersteld, waardoor De Lamel weer straalt als nooit tevoren. 

Door dit groot onderhoud streven we ernaar om niet alleen de esthetiek van het gebouw te verbeteren, maar ook de duurzaamheid en levensduur ervan te verlengen. We hebben gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het werk langdurig behouden blijft. Naast het schilderwerk zijn nog de volgende werkzaamheden uitgevoerd c.q.. aangebracht: videofoon installaties, huisnummering met led verlichting aan de buitenzijde, enkelglas klepramen vervangen, schilderwerk gemeenschappelijke ruimtes, led armaturen, vogelwering, schilderwerk plint BOG, spouwmuur ankers vervangen. 

We willen graag onze waardering uitspreken aan Staedion voor het vertrouwen dat ze in ons hebben gesteld om dit project uit te voeren. Samen hebben we de Lamel nieuw leven ingeblazen en een positieve impact gemaakt op de Neherkade.

We willen ook onze dank uitspreken aan de bewoners en bezoekers van De Lamel voor hun geduld en begrip tijdens de werkzaamheden. Jullie steun en medewerking waren van onschatbare waarde.

Bekijk de foto's hier van voor en na het groot onderhoud om het verschil te zien dat we hebben gemaakt! 

We zijn altijd trots om bij te dragen aan de verbetering van de leefomgeving en we kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer mooie projecten te realiseren.

#vandersnoekvastgoedonderhoud #Staedion #onderhoudDeLamel #Neherkade #DenHaag #Vakmanschap #Duurzaamheid

LAV_1489_1500px.jpeg

Gerard van Kooten

Uitvoerder vandersnoek

S_Zeilstra-2074-leonieke-13-2.jpg

Menno van den Bovenkamp

Senior projectleider PLO Staedion

KLAAS.jpg

Klaas Waarheid

Van Schagen Architecten

4.jpg

Bastiaan Poddewijn

Projectleider vandersnoek

WIM_page-0001-1.jpg

Wim Halderman

Directie uitvoering vandersnoek

1578661435585.jpg

Chesco Stuut

MBR Hekwerken

het projectteam

bottom of page