Publicaties

ADBubbels.jpg

9 februari 2017

Jubilarissen zwaaien af bij Vandersnoek!

De laatste officiële werkdag vóór de kerstsluiting.  VANDERSNOEK houdt dan de gebruikelijke kerstborrel voor alle medewerkers. Dit jaar verliep dat iets anders want er werd op 18 december afscheid genomen van 3 zeer gewaardeerde medewerkers.

Vanaf 18.00 uur stonden alle bowlingbanen bij Bowling en partycentrum Alphen aan den Rijn stampvol met medewerkers van VANDERSNOEK, hun partners en de gezinnen van onze jubilarissen. Jan Burggraaff was ruim 50 jaar werkzaam bij VANDERSNOEK, Siem Kesting ruim 47 jaar en Aad de Groot ruim 30 jaar. Zo lang bij één werkgever werken, daar moet je partner ook achterstaan. Dat moet algemeen directeur Leo Schuitemaker gedacht hebben want hij riep als eerste de partners van onze jubilarissen naar voren en bedankte juist ook hen voor de jaren dat hun mannen bij ons hebben gewerkt. Hubert Nijgh haalde met de jubilarissen wat leuke anekdotes op en deed een kleine quiz met de mannen. Samen hebben zij 127 jaar gewerkt bij VANDERSNOEK, daar is natuurlijk genoeg over te vertellen. In de tijd dat Jan en Siem bij VANDERSNOEK kwamen werken bestond het bedrijf uit minder dan 10 medewerkers. Met de handkar lopend naar de klus was een heel gewone zaak. Een fiets met een glasresteel, de eerst bedrijfswagen die in gebruik werd genomen, de verhuizing van de van Mandersloostraat naar de Bedrijfsweg, ze hebben het allemaal meegemaakt. Aad de Groot begon in 1985 bij VANDERSNOEK. Al snel ging Aad aan de slag als projectleider, toen nog met uitsluitend een vaste telefoon op kantoor en een fax. Projectinformatie schreef hij handmatig voor de voorlieden uit en van mobiel bellen of berichtjes sturen was nog geen sprake. Ook het informeren van bewoners ging toen anders. Moeders waren veelal thuis dus enkele dagen vooraf een briefje of belletje voldeed prima. Nadat de jubilarissen in het zonnetje zijn gezet en bedankt zijn voor de vele jaren trouwe dienst werd er lekker gegeten.

Bubbels

Societyjournaliste Danielle Verweij kwam ook een kijkje nemen op de feestavond en sprak met de jubilarissen en de directie van VANDERSNOEK. Daags vóór kerst verscheen een weergave van haar bezoek in haar rubriek “Bubbels” in het AD.

eisma.PNG

6 juli 2018

VANDERSNOEK in Eisma’s Schildersblad

Onlangs zijn wij geïnterviewd door Wouter Mooij van Eisma’s Schildersblad. Hoewel we met onze geschiedenis van maar liefst 150 jaar heel wat kunnen vertellen over ons verleden, ging de aandacht tijdens het interview juist en vooral uit naar de toekomst. klik op onderstaande link en lees hier het complete artikel.

VanderSnoek_150_Eismas_Schildersblad_7-2018


 

bron: Eisma’s Schildersblad nummer 7-2018

https://www.schildersvak.nl/uitgaven/eismas-schildersblad/

burggraaf.PNG

januari 2015

Burggraaff

Jan Burggraaff (64) was in 2015 precies een halve eeuw in dienst bij Vandersnoek Verantwoord vastgoed onderhoud in Alphen aan den Rijn. Een vrijwel uitzonderlijke mijlpaal.
Al vijftig jaar gaat de - in Woubrugge woonachtige - Burggraaff per fiets naar en van het bedrijf. “Ik ben nog steeds gemotiveerd en beleef plezier aan mijn werk.”

Klik hier voor het artikel in Eisma