vdsnooek-algemeen

VAC training

VAC training

RGS in alle lagen van Vandersnoek, dat was het doel van de Maatwerktraining RGS. Bureau Onderhoud was uitgedaagd om de kwaliteit van werken van Vandersnoek te toetsen en een spiegelmoment te creëren voor al onze medewerkers.

Bureau Onderhoud was voorafgaand aan de 2 bijeenkomsten een aantal werken afgegaan en had aldaar de kwaliteit onder de loep genomen. Zeer fijn was de terugkoppeling dat Vandersnoek al een hoge kwaliteitsscore heeft, maar ook moest geconcludeerd worden dat er nog stappen in kwaliteit te maken zijn. Hier zijn we als Vandersnoek uiteraard blij mee omdat continu verbeteren bij Vandersnoek hoog in het vaandel staat.

Na de 2 bijeenkomsten mag Vandersnoek zeker opmerken dat er een hogere bewustwording bij de medewerkers is ontstaan over hoe kwaliteit in RGS nog beter vormgegeven kan worden.

Vandersnoek op Linkedin