vdsnooek-algemeen

Kerstborrel bij Vandersnoek met jubilarissen!

Kerstborrel bij Vandersnoek met jubilarissen!

Vrijdag 22 december hielden we bij Vandersnoek onze kerstborrel en afsluiting van 2017 in onze werkplaats. Na een kort woord van Algemeen directeur Leo Schuitemaker is er stil gestaan bij het 40 jarig jubileum van Hans Verkerk, het 25 jarig jubileum van Leo Schuitemaker en het afscheid van Gerard van Gils vanwege zijn pensioen. Eerder dit jaar is Hans op de dag dat hij exact 40 jaar in dienst was op zijn project verrast door de directie van Vandersnoek met een lekkere taart in de keet. Bij de kerstborrel is Hans nogmaals in het zonnetje gezet. In december was het ook 25 jaar gelden dat Leo Schuitemaker bij Vandersnoek begon. Inmiddels is Leo al een aantal jaren eigenaar en Algemeen directeur. Tijdens de borrel is o.a. zijn 25 jaar oude sollicitatiebrief voorgelezen en kreeg hij een leuke verrassing. Gerard van Gils nam na bijna 42 jaar Vandersnoek afscheid om van zijn pensioen te gaan genieten. Gerard begon in de 70-er jaren bij Vandersnoek en was destijds vooral actief in de spouwmuurisolatie. Later is hij ook op andere vormen van isolatiewerk als glaszetter. Namens Vandersnoek danken wij de jubilarissen voor  hun inzet en Gerard, geniet van je pensioen!

 

Vandersnoek op Linkedin