vdsnooek-algemeen

Opnieuw een jubileum bij Vandersnoek!

Opnieuw een jubileum bij Vandersnoek!

Onlangs kon Vandersnoek opnieuw een jubilaris in het zonnetje zetten. Hans Verkerk was op donderdag 22 juni maarliefst 40 jaar in dienst bij Vandersnoek. Rede om Hans met een lekker taartje op te zoeken op het project waar hij aan het werk was in Alphen aan den Rijn. Op zeventien jarige leeftijd start Hans Verkerk bij Vandersnoek als leerling schilder. door de jaren heen heeft hij de kneepjes van het vak geleerd en inmiddels is Hans al meer dan dertig jaar een zeer gewaardeerde teamleider bij Vandersnoek. Vandersnoek is zeer blij met dit jubileum en reuze trots op deze prachtige prestatie van Hans. Hoewel er bij Vandersnoek regelmatig jubilarissen zijn weten we dat het niet vanzelfsprekend is dat vaklieden zo’n lange periode in dienst van het zelfde bedrijf zijn. We zijn Hans dan ook zeer dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen veertig jaar en hopen nog lang van zijn vakmanschap gebruik te kunnen maken. Hans, van harte gefeliciteerd! zoals je weet besteden we later in het jaar nog wat extra aandacht aan dit jubileum!

 

Nieuws op Twitter