vdsnooek-algemeen

Kippen en Kuikenloop 2017

Kippen en Kuikenloop 2017

zaterdag 10 juni liepen wij namens Vandersnoek met 100 deelnemers tussen duizenden andere wandelaars mee aan de 13e editie van de Kippen en Kuikenloop in Katwijk. Dit grootste wandelevenement waaraan 200 vrijwilligers meewerken, trekt jaarlijks duizenden wandelaars uit binnen en buitenland om langs de katwijkse kust en door het prachtige duingebied te wandelen voor het goede doel. Vandersnoek neemt hieraan sinds enkele jaren enthousiast deel en nodigt jaarlijks de eigen medewerkers uit die op hun beurt ook familieleden mee mogen nemen. Er kan een keuze gemaakt worden uit verschillende afstanden. Voor de kinderen is er een Kuikenloop van 5 KM, de Kippenloop kan bestaan uit 10, 15, 25 of 42 KM.  De deelnemers namens Vandersnoek sloten zoals elk jaar de dag gezamenlijk af met een heerlijke BBQ op het Katwijkse strand. Het hele evenement heeft opnieuw een recordbedrag opgeleverd, maarliefst € 300.000,00. Deze opbrengst komt direct ten goede aan 3 wetenschappelijke onderzoeksprojecten van het ErasmusMC, het VUmc, en het LUmc. Meer over deze onderzoeken en over dit grandioze wandelevenement kunt u lezen op de site www.kippenloop.nl

Vandersnoek op Linkedin