“Kostenreductie voor onze klanten en een fijne samenwerking voor alle betrokkenen”

 

vdsnooek-algemeen

Resultaatgericht samenwerken: Waarom onderhoud van gebouwen en woningen goedkoper en efficiënter kan

Wie zoekt naar een partner voor resultaatgericht onderhoud van gebouwen en woningen kan terecht bij vele partijen. De juiste vastgoedspecialist kiezen is daarbij niet altijd makkelijk. Het ligt er natuurlijk aan wat u belangrijk vindt.

 

Reductie van faalkosten d.m.v. ‘Resultaatgericht Samenwerken’

Staat een goede samenwerking voor u centraal of met name de tevredenheid van klanten? Dat beheersing van beheer- en onderhoudskosten voor veel vastgoedeigenaren belangrijk is, is een feit. Resultaatgericht samenwerken kan een synergie opleveren tussen kwaliteit en kostenefficiëntie. Wij vertellen u daar graag meer over.

Resultaatgericht samenwerken (RGS) is een toenemende vorm van samenwerken wat nog maar door weinig partijen wordt uitgevoerd. Het grote verschil met traditioneel aanbesteden is de reductie van faalkosten omdat optimalisatie van het hele werkproces continu centraal staat. Een zogenoemd onderhoudsscenario waar kwaliteit, klant- en gebruikerstevredenheid en beheersing van kosten centraal staan.

Het onderhoud van gebouwen voor de komende jaren wordt in meerdere scenario’s vastgelegd. Zo heeft u voor de gehele exploitatietermijn inzicht in de werkzaamheden en de bijbehorende kosten.

U komt hierdoor nooit voor verrassingen te staan. De meerdere scenario’s dekken alle vragen. Door onze expertise en middels een keten samenwerking kan er flink worden bespaard op tijdsduur en kosten.

 

Wat kunt u van een resultaatgerichte samenwerking verwachten?

  • Heldere en passende scenario’s voor langdurig onderhoud;
  • Flinke reducering in beheer- en onderhoudskosten, minder faalkosten;
  • Hogere tevredenheid van klanten, bewoners en/of gebruikers;
  • Hogere kwaliteit van onderhoud;
  • Meetbare en daarmee stuurbare prestaties;
  • 1 vertrouwde partner met kennis van projecten in het verleden en kennis voor de toekomst.

 

Kies voor een stabiele toekomst

Een RGS benadering tijdens een project is in feite onmisbaar aan het worden. Het verkleinen van risico’s, onderhoudskosten, beheerkosten en continuïteit in onderhoud van gebouwen is een belangrijke prioriteit. Het wordt langzaam maar zeker een keiharde eis. De economie groeit weer gestaag maar de risico’s moeten beperkt blijven.

Een groot voordeel van resultaatgericht werken is mede dat er een beheersbaar onderhoudsplan voor gebouwen en woningen wordt gemaakt. Alles wordt planbaar, inzichtelijk en meetbaar.

Als opdrachtgever stelt u bij resultaatgericht samenwerken een simpele vraag. Hoe onderhoud ik mijn vastgoed tegen de zo gunstig mogelijke kosten met een zo hoog mogelijk kwaliteit voor een beheersbare onderhoudsperiode?

Uw onderhoudspartner zal op basis van uw vastgoedstrategie meerdere scenario’s opstellen om tot het ultieme onderhoudsplan te komen. Uw partner adviseert u daarbij tot het nemen van de juiste maatregelen. U heeft de toekomst daardoor goed inzichtelijk en kunt dit sturen waar nodig.

 

Naast RGS is een VGO-certificering onmisbaar

Betrouwbaar in de samenwerking en kwaliteit in vastgoedrenovatie: het is een gouden combinatie waar wij, VanderSnoek, ons al 149 jaar mee bezighouden. Ons VGO-keurmerk waarbij we een certificering voor alle 4 de disciplines (gevel, dak, installaties en interieur) bezitten, maakt ons een betrouwbaar en kwalitatief partner.

Het keurmerk garandeert u kwaliteit van de vier disciplines die onafhankelijk worden getoetst.

Kwaliteit in alles, dat staat centraal. Resultaatgericht samenwerken is in onze ogen onmisbaar. Waarom? Kostenreductie voor onze klanten en een fijne samenwerking voor alle betrokkenen.

Voor beide partijen is het complete proces veel beter inzichtelijk door een onderhoudsplan voor gebouwen. De kosten zijn bekend, de planning kan al worden gemaakt en men kan bijsturen waar nodig. Bent u benieuwd hoe RGS er voor u uit komt te zien? Wij informeren u graag over RGS en de mogelijkheden voor u als het gaat om onderhoud voor gebouwen.

 

Neem contact op

 

Resultaatgericht samenwerken: Waarom onderhoud van gebouwen en woningen goedkoper en efficiënter kan

Vandersnoek op Linkedin