Onderhoud Maria van Jessekerk te Delft

vdsnooek-algemeen

Onderhoud Maria van Jessekerk te Delft

Onderhoud Maria van Jessekerk te Delft

Namens Sint Ursula Parochie heeft Vandersnoek opdracht ontvangen van Architektenburo Veldman| Rietbroek | Smit voor de uitvoering van houtrotherstel en onderhoudsschilderwerk aan de Oosttoren en de Westtoren van de Maria van Jessekerk te Delft. De houtengevelelementen worden aangepakt door Vandersnoek alsook de stenen wijzerplaten en de stalen onderdelen waaronder de kruizen op de torenspitsen. Ook de stenen wijzerplaten van de Oosttoren worden door Vandersnoek behandeld. Tot aan het leiendak wordt vanaf steigers gewerkt, daarboven voeren we de werkzaamheden uit vanuit een kraan. Deze werkzaamheden aan de dakkapellen vinden plaats op ca. 62 meter hoogte, De kerk is gebouwd tussen 1875 en 1882, en is vanaf de jaren 90 tot in 2007 grondig gerestaureerd.

Vandersnoek op Linkedin