Opnieuw jubilarissen bij Vandersnoek!

vdsnooek-algemeen

Opnieuw jubilarissen bij Vandersnoek!

Opnieuw jubilarissen bij Vandersnoek!

Op vrijdagmiddag 22 juli verzamelden iedereen van Vandersnoek zich aan de werkplaats voor de jaarlijkse bouwvakborrel. Voor de inwendige mens was er een heerlijke barbecue en algemeen directeur Leo Schuitemaker vertelde over het afgelopen half jaar en ook wat over de werken die we gaan starten na de vakantieperiode. De middag stond echter niet alleen in het teken van vakantie vieren. Nadat we afgelopen jaar drie jubilarissen hadden die respectievelijk 30, 47 en 50 jaar in dienst waren bij Vandersnoek konden we vandaag 2 jubilarissen in het zonnetje zetten omdat ze beide maarliefst 40 jaar bij Vandersnoek werkzaam zijn. Gerard van Gils en Paul van der Berg zijn allebei in 1976 begonnen bij Vandersnoek. met een woord van dank voor de afgelopen jaren, wat terugblikken in de tijd en een leuke attentie voor de heren hebben we deze bijzondere mijlpaal gevierd.

Vandersnoek op Linkedin